Bağlarbaşı İlkokulu

Vizyon: Bağlarbaşı ilköğretim okulu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda; Çağdaş, Laik, Demokrat, Yaratıcı, Bilimsel bir eğitm anlayışı ve Nitelikli Eğitim-Öğretim ile hem bir eğitim kurumuna hem de iş, meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık aydın yurtaşlar yetiştirir.

Misyon: 1- Bağlarbaşı ilköğretim okulunu ; saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek. 2- Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yy değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek "çağdaş, bilgili, katılımcı ve aydın yurtaşlar" olarak yetitirrmek.

Başarılar:

Saatler: Okulumuz İkili Eğitim-Öğretim Yapmaktadır. SABAH=07:20-12:20 ÖĞLEN=12:30-17:20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuz Şehir merkezinde olduğu için servis ihtiyacı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: FUTBOL TURNUVALARI, BİSİKLETLE HAREKETLİ YAŞAM ETKİNLİKLERİ
Bilimsel Etkinlikler: BİLGİ YARIŞMALARI
Proje Çalışmaları: E-Twinning,Okulum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus

Telefon - .

WEB - https://baglarbasi63.meb.k12.tr

Adres - AHMET YESEVİ MAH. 2261 SK. NO 23A HALİLİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - HALİLİYE/ŞANLIURFA

Adres - AHMET YESEVİ MAH. 2261 SK. NO 23A HALİLİYE / ŞANLIURFA

Ulaşım 20-21-21/A Nolu Hatlar ile Okulumuza Ulaşım Sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM