Veli-Öğrenci birlikte Bağlarbaşı sinemada

Avrupa Birliği finansman desteği ile Bakanlığımızca yürütülen Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar için Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi (PIKTES+) tarafından Türk ve yabancı uyruklu öğrenciler ile ailelerine yönelik Sosyal Uyum Faaliyetleri kapsamında Sosyal Uyum Etkinlikleri-4 düzenleniyor Bu etkinlikler ile Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerin ve ailelerinin sosyal uyumlarını arttırmak, sosyal ilişkilerini güçlendirmek ve yaşadıkları ili tanımalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Bu etkinlikler, 29 proje ilinde (Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Samsun, Sakarya, ŞANLIURFA, Yalova) il bazlı olarak bazı alanlarda yapılıyor.

Okulumuz bu kapsamda öğrenci-veli 120 birey ile sinemaya gitti. Sinema öncesi ve sonrası ikramlar eşliğinde heyecanlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

28.04.2024 73

28-04-202428-04-2024